Radhi (OAG) Tamatkan Zaman Duda April Depan

RadhiPETALING JAYA – Penyanyi Radhi (OAG) mengesahkan bakal mendirikan rumah tangga dengan kekasihnya, Nur Shahira Ayu Zahiri, 20, pada April depan.

Radhi atau nama sebenarnya Muhammad Radhi Razali, 37, bagaimanapun berkata, dia hanya akan membuat majlis pernikahan secara kecil-kecilan, manakala acara resepsi akan diadakan pada hujung tahun ini.

“Kami nak halalkan dahulu perhubungan ini. Selepas keluarga Ayu memberi lampu hijau membenarkan saya membuat majlis pernikahan dulu, maka saya terus membuat persiapan yang sepatutnya.

“Lagipun saya tidak mempunyai bajet yang besar untuk membuat semua majlis serentak. Maka kami rancang, majlis resepsi dibuat pada hujung tahun ini,” katanya yang masih belum memilih tarikh pada bulan itu.

Tambah Radhi, dia merancang majlis pernikahan hanya akan dihadiri keluarga terdekat dan teman rapat sahaja.
Radhi

Dia juga berharap pihak media serta rakan-rakan lain tidak berkecil hati kerana tidak menjemput ke majlis akad nikahnya itu.

Namun Radhi akan menjemput semua rakan-rakan termasuk pihak media pada majlis resepsinya nanti.

Dalam pada itu, sebagai membuat persiapan yang lebih rapi, Radhi turut mengambil kursus perkahwinan semula untuk memahami lebih mendalam berkenaan hal-hal tanggungjawab sebagai seorang suami.

“Saya memang mahu menjadi bakal suami yang baik dan sebab itu saya sertai kursus itu semula. Lagipun bolehlah temankan Ayu sama,” katanya.

Dalam pada itu, Radhi berkata, selepas berkahwin nanti, Ayu akan menjadi pengurusnya memandangkan bakal isterinya itu dilihat bijak mengaturkan jadual aktiviti harian.Radhi pernah berkahwin dengan Shazlin Sharif, 35, pada 1 Januari 2005 dan bercerai pada 8 Jun 2010.Hasil perkahwinan itu, mereka dikurniakan seorang anak lelaki iaitu Muhammad Rifdhi Muslim yang kini berusia sembilan tahun. – mStar Online

Komen

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.