Nelydia Senrose: Qi Tak Kongkong Saya

Nelydia SenroseBukan sedikit kontroversi yang menimpa pasangan kekasih ini, malah sepanjang menjalinkan hubungan ada sahaja cerita-cerita kurang enak menimpa mereka.

Walau bagaimanapun, Nelydia Senrose dan kekasihnya, Qi Razali, 36, berjaya menempuhi dugaan tersebut malah hubungan mereka masih kekal kukuh sehingga kini.

Malah, Nelydia, 20, juga mendedahkan Qi tidak pernah mengongkongnya dalam mengejar impiannya dalam bidang seni.

“Qi sentiasa menyokong apa juga keputusan yang dibuat. Malah dia tidak pernah menghalang impian saya menjadi seorang pelakon. Qi juga akur tentang perjalanan kariernya yang masih jauh,” ulasnya yang dipetik menerusi Harian Metro.

Perbezaan usia yang ketara sebanyak 16 tahun di antara mereka langsung tidak menjadi masalah buat pasangan ini kerana mereka saling memahami serta hormat-menghormati di antara satu sama lain.

“Qi seorang lelaki yang bercakap lembut dan sangat menjaga butir bicaranya sekalipun sedang memperkatakan soal yang kurang menyenangkan hatinya.

“Dia matang dan selalunya akan menyelesaikan masalah dengan cara yang berhemah. Kerana itu saya selesa dan menghormatinya,” katanya lagi.

Sebelum ini, Qi dikatakan cemburu dengan aksi mesra Nelydia dengan pasangan heronya dalam drama bersiri Bukan Kerana Aku Tak Cinta, Sharnaaz Ahmad.

Ini termasuklah tindakan Sharnaaz yang gemar memuat naik gambar promosi drama tersebut beserta ‘caption’ yang jiwang dan romantis terhadap kekasihnya itu.

Namun, permasalahan mereka akhirnya terlerai selepas Sharnaaz memohon maaf di atas tindakannya yang hanya mahu memberi publisiti di atas drama lakonannya itu. – MNH

Komen

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.