[Gambar] Aidil Zafuan dan Zarema Zainal di Majlis Hari Jadi anak Nora Danish

Gambar Aidil Zafuan dan Zarema Zainal di Hari Jadi – Majlis sambutan Hari Jadi anak lelaki Nedim Nazri yang memasuki usia dua tahun begitu meriah sekali kerana turut dihadiri oleh Datuk Seri Nazri Aziz dan beberapa rakan selebriti lain.

Gambar_Aidil_Zafuan_dan_Zarema_Zainal_di_harijadi_anak_Nora_Danish_7Majlis sambutan itu diadakan di rumah keluarga Nedim Nazri dan berlangsung secara santai dengan beberapa acara menarik termasuk menaiki keretapi mainan, Catch A Fist, Sticky Ball dan banyak lagi.

Di sebalik kemeriahan sambutan Hari Jadi anak lelaki Nedim Nazri, kehadiran pasangan Aidil Zafuan dan Zarema Zainal ke majlis berkenaan mencuri tumpuan admin dan rakan blogger lain.

Baca: [17 Gambar] Majlis Pernikahan Aidil & Zarema

Baca: [14 GAMBAR] Pra Perkahwinan Aidil Zafuan & Zarema Zainal

Apa tidaknya, mereka sebelum ini pernah dikaitkan sedang hangat bercinta sehingga menjadi punca utama kepada penceraian pemain bola sepak kebangsaan itu dan bekas isterinya, Rita Rudaini. Mungkinkah kehadiran mereka ini memberitahu secara tidak langsung kepada umum bahawa mereka kini bercinta?

Sukar untuk membuat tanggapan terlalu awal ketika ini memandangkan mereka tidak pernah dilihat datang secara berdua dan bersama ke mana-mana majlis lepas. Apapun, mari layan beberapa keping gambar mereka berdua di Majlis Hari Jadi anak lelaki Nedim Nazri.

Gambar+Aidil+Zafuan+dan+Zarema+Zainal+di+harijadi+anak+Nora+Danish+1

Gambar+Aidil+Zafuan+dan+Zarema+Zainal+di+harijadi+anak+Nora+Danish+2

Gambar+Aidil+Zafuan+dan+Zarema+Zainal+di+harijadi+anak+Nora+Danish+3

Gambar+Aidil+Zafuan+dan+Zarema+Zainal+di+harijadi+anak+Nora+Danish+4

Gambar+Aidil+Zafuan+dan+Zarema+Zainal+di+harijadi+anak+Nora+Danish+5

Gambar+Aidil+Zafuan+dan+Zarema+Zainal+di+harijadi+anak+Nora+Danish+6

Komen

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.